Zorgscan

Heeft u al zorg? Is dit wel voldoende? Of heeft u nog geen zorg maar wil u weten wat uw mogelijkheden zijn?

Zorg van Oranje biedt hiervoor haar speciaal ontwikkelde, gratis en vrijblijvende zorgscan aan. In een persoonlijk gesprek kijkt één van onze professionals samen met u en/of uw verwanten naar uw huidige en toekomstige situatie. Op basis hiervan wordt uw zorgvraag vastgesteld. Zo kan blijken dat u meer recht op zorg heeft dan u al ontvangt. Of dat u recht heeft op zorg wanneer u nog geen zorg ontvangt.

En hoe dan verder te gaan? Wij begeleiden u in het gehele traject. In tegenstelling tot andere aanbieders vragen wij het gehele traject geen vergoeding. Ook wanneer blijkt dat u geen recht op zorg heeft. Is er sprake van zorg waarvoor u een indicatie kunt ontvangen? Wij helpen u bij het kiezen van de juiste zorgaanbieder. Blijkt dat er geen indicatie kan worden afgegeven? Ook dan zijn er nog mogelijkheden waar wij u graag over informeren. Zorgen en ontzorgen noemen wij dat.

En hoe nu verder?

Heeft u een vraag? In een vrijblijvend gesprek bij u thuis of bij ons op kantoor vertellen wij u graag hoe wij u kunnen helpen.

Iedere werkdag zijn wij van 09.00-17.00 telefonisch bereikbaar op 0528 726 101. U kunt echter ook, zonder afspraak, van maandag tot en met vrijdag vrij binnen komen lopen in ons kantoor aan de Brinkstraat 5 in Hoogeveen. Wij zijn gevestigd in Het Klooster op de begane grond. U bent van harte welkom!
Daarnaast kunt u ons altijd mailen: info@zorgvanoranje.nl.  

  • Persoonlijk contact
  • Voor al uw zorg gerelateerde vragen
  • Vrijblijvende ondersteuning