Ben jij zorgaanbieder?

Ad hoc

Heeft uw organisatie een tijdelijk personeelstekort ten gevolge van bijvoorbeeld ziekte, vakantie of onderbezetting? Vrijblijvend kunt u uw openstaande diensten uitzetten bij ons planbureau. Ons planbureau gaat vervolgens direct voor u aan de slag. Tevens kan Zorg van Oranje fungeren als flexbureau voor uw organisatie, waarbij u uw planning van openstaande diensten uit handen kunt geven. Zorg van Oranje beschikt over een uitgebreid netwerk van gemotiveerde en zelfstandige zorgverleners die graag voor u aan de slag gaan. De zorgvraag kan bemiddelt worden van huishoudelijke verzorging tot aan 24-uurs palliatieve zorg. Zorg van Oranje werkt uiteraard enkel en alleen met gekwalificeerde zorgverleners.

 

Structureel

Zoekt u een vaste oplossing voor uw personeelstekort? Wij beschikken over bevoegd en bekwame zorgverleners, die u na een kennismaking en inwerkperiode kunt toevoegen aan uw team. Op zoek naar een vaste partner voor uw structurele vraag? Wij zijn u graag van dienst door het exclusief bemiddelen van zorgverleners voor de periode zolang u dat wenst. Hiermee borgt u continuïteit en verlegt u risico’s.

 

Werving & Selectie

Heeft u openstaande vacatures waarvoor het niet lukt om de juiste match te vinden? Zorg van Oranje ondersteunt zorgaanbieders bij het vinden van het juiste personeel. Leg uw vacature gerust eens vrijblijvend bij ons neer. Wij werken op basis van no cure no pay. Zorg van Oranje biedt zorgaanbieders de mogelijkheid om te ondersteunen bij de werving & selectie van bevoegd en bekwaam personeel. Het werven en selecteren van de juiste medewerkers van uw bedrijf is een intensieve en tijdrovende klus. Zorg van Oranje zoekt voor u de beste kandidaten, voert kennismakingsgesprekken en stuurt de beste CV’s, passende bij de openstaande vacatures van uw bedrijf, met gegarandeerd succes naar u toe. No cure no pay!.

Wilt u weten hoe wij u van dienst kunnen zijn? Neem dan vrijblijvend contact op via 0528-726 101.

Wij hebben met Zorg van Oranje en JijZorgt een fijne en goede samenwerking. Samen proberen we er elke dag weer het beste van te maken!

Cosis Flex

Sinds ik jullie heb leren kennen is mijn leven zoveel beter geworden. Ik ervaar veel minder druk en stress in mijn werk, omdat ik weet dat ik altijd op JijZorgt en Zorg van Oranje kan terugvallen.

Threa – planner zorginitiatief de Bosk

Mijn ervaring met jullie als planners is erg positief een fijne samenwerking en altijd meedenken naar oplossing.

Marianne - Begeleider