Zorgscan

Heeft u al zorg? Is dit wel voldoende? Of heeft u nog geen zorg maar wil u weten wat uw mogelijkheden zijn?

Zorg van Oranje biedt hiervoor haar speciaal ontwikkelde, gratis en vrijblijvende zorgscan aan. In een persoonlijk gesprek kijkt één van onze professionals samen met u en/of uw verwanten naar uw huidige en toekomstige situatie. Op basis hiervan wordt uw zorgvraag vastgesteld. Zo kan blijken dat u meer recht op zorg heeft dan u al ontvangt. Of dat u recht heeft op zorg wanneer u nog geen zorg ontvangt.

En hoe dan verder te gaan? Wij begeleiden u in het gehele traject. In tegenstelling tot andere aanbieders vragen wij het gehele traject geen vergoeding. Ook wanneer blijkt dat u geen recht op zorg heeft. Is er sprake van zorg waarvoor u een indicatie kunt ontvangen? Wij helpen u bij het kiezen van de juiste zorgaanbieder. Blijkt dat er geen indicatie kan worden afgegeven? Ook dan zijn er nog mogelijkheden waar wij u graag over informeren. Zorgen en ontzorgen noemen wij dat.

En hoe nu verder?

Heeft u een vraag? In een vrijblijvend gesprek bij u thuis of bij ons op kantoor vertellen wij u graag hoe wij u kunnen helpen.

Iedere werkdag zijn wij van 09.00-17.00 telefonisch bereikbaar op 0528 726 101. U kunt echter ook, zonder afspraak, van maandag tot en met vrijdag vrij binnen komen lopen in ons kantoor aan de Brinkstraat 5 in Hoogeveen. Wij zijn gevestigd in Het Klooster op de begane grond. U bent van harte welkom!
Daarnaast kunt u ons altijd mailen: info@zorgvanoranje.nl.  

  • Persoonlijk contact
  • Voor al uw zorg gerelateerde vragen
  • Vrijblijvende ondersteuning
Comfort Zorg
Hanze Heerd
Senas Zorg
Visio
Comfort Zorg
Senas Zorg
Visio
samenwerkingmetdezorgzaak-logo
Samenwerking Zorg van Oranje en de Berkenhof
Samenwerking Zorg van Oranje en Huize de Eik
Samenwerking Zorg van Oranje en Kloosterstaete
Samenwerking Zorg van Oranje en de Letselschadehulpdienst
Samenwerking Zorg van Oranje en Zorggroep Drenthe
Samenwerking Zorg van Oranje en De Zorgvilla
Samenwerking Zorg van Oranje en Driezorg