Palliatieve zorg

Eigen regie tijdens uw laatste levensfase

Iedereen verdient het om thuis te kunnen blijven wonen in de laatste levensfase. Bij Zorg van Oranje vinden wij het belangrijk dat u eigen regie heeft over uw laatste levensfase of die van uw naaste.

Onze zorgverleners weten wat nodig is in bepaalde situaties, denken mee en begeleiden u of uw naaste liefdevol met alle zorg en aandacht.

Wat wij bij Zorg van Oranje belangrijk vinden

  • Eigen regie en kwaliteit van het leven behouden
  • Thuis overlijden mogelijk maken
  • Mantelzorg en omgeving helpen en ontzorgen met de zorg

‘’Met het team van zorgverleners die ons tijdens de laatste levensfase van mijn moeder volledig hebben ontzorgt, hebben wij een hechte band mee opgebouwd en we zijn hen enorm dankbaar.’’ 

‘’Dit is voor mij het mooiste beroep van de wereld.’’

Onze zorgverleners

Zorgverleners in de palliatieve zorg hebben hier bewust voor gekozen en zijn bevoegd en bekwaam voor benodigde verpleegtechnische handelingen. Maar zijn ook aanwezig zodat naasten op adem kunnen komen. Het gaat hierin om de zorg die passend is tijdens de laatste levensfase. Het één op één contact, de verzorging & verpleging, het ontzorgen van de familie, de begeleiding bij medische afspraken en gewoon het bieden van een luisterend oor maakt het zorg verlenen voor hen het mooiste beroep van de wereld.

Zorg van Oranje heeft als doel om u en uw familie te ontzorgen en de kwaliteit van het leven te vergroten. 24 uur per dag staan er zorgverleners voor u klaar met als doel het thuis wonen voor u zo aangenaam mogelijk proberen te maken.

Zorgverzekering & zorg in de laatste levensfase

Bij palliatieve zorg ligt de focus op het vergroten van de kwaliteit van leven. In de meeste gevallen valt palliatieve zorg valt onder uw basisverzekering. Indien uw indicatie gefinancierd wordt vanuit de Wet Langdurige Zorg is soms sprake van een eigen bijdrage. Ook is er de mogelijkheid om aanvullend zorg in te kopen als u dat wenst.

Wij helpen u vanuit gezondheidscentrum het Klooster in Hoogeveen graag bij het beantwoorden van al uw zorg gerelateerde vragen en het vinden van passende zorg.

Vraag of meer informatie?

Ik ga akkoord met het privacy beleid

Comfort Zorg
Hanze Heerd
Senas Zorg
Visio
Comfort Zorg
Senas Zorg
Visio
samenwerkingmetdezorgzaak-logo
Samenwerking Zorg van Oranje en de Berkenhof
Samenwerking Zorg van Oranje en Huize de Eik
Samenwerking Zorg van Oranje en Kloosterstaete
Samenwerking Zorg van Oranje en de Letselschadehulpdienst
Samenwerking Zorg van Oranje en Zorggroep Drenthe
Samenwerking Zorg van Oranje en De Zorgvilla
Samenwerking Zorg van Oranje en Driezorg