24- uur slaap-en waakservice

24 uurs, slaap- en waakservice

Iedereen wil zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Wij begrijpen dat heel goed. Maar soms wil dat niet meer of is het niet vertrouwd. Gelukkig biedt Zorg van Oranje met onze slaap- en waakservice, uit te breiden tot 24 uur per dag, voldoende mogelijkheden om toch zo lang mogelijk thuis te blijven wonen. U bent dan niet alleen, verzekerd van goede zorg en kunt nog zo lang mogelijk in uw eigen thuis blijven wonen!
 

Onze dienstverlening?

Via Zorg van Oranje kan een zorgverlener of team van zorgverleners overdag, 's avonds en/of 's nachts bij u thuis aanwezig zijn. Dit kan in samenwerking met naasten of andere zorgaanbieders. Onze zorgverleners slapen dan in uw woning of blijven 's nachts wakker. Wel zo'n veilig gevoel!
 

Voor Wie?

Onze service is er voor ouderen, (chronisch) zieken of mensen die niet meer alleen durven of kunnen  zijn. Maar ook voor naasten of mantelzorgers voor wie de zorg soms even teveel is.
 

Bent u zorgaanbieder?

Senas werkt veel voor zorgaanbieders die niet in staat zijn om 24 uurs zorg te leveren. Bent u een zorgaanbieder en lukt het u niet de zorg rond te krijgen? Wij denken en helpen graag mee. 
 

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze service, mogelijkheden en kosten? Wij staan u graag te woord.

Wij hebben met Zorg van Oranje en JijZorgt een fijne en goede samenwerking. Samen proberen we er elke dag weer het beste van te maken!

Cosis Flex

Sinds ik jullie heb leren kennen is mijn leven zoveel beter geworden. Ik ervaar veel minder druk en stress in mijn werk, omdat ik weet dat ik altijd op JijZorgt en Zorg van Oranje kan terugvallen.

Threa – planner zorginitiatief de Bosk

Mijn ervaring met jullie als planners is erg positief een fijne samenwerking en altijd meedenken naar oplossing.

Marianne - Begeleider