Zelfstandigen Academy

Denk jij er wel eens over na om als zelfstandige in de zorg aan de slag te gaan?

Bijvoorbeeld omdat je vindt dat zorgverlening beter kan of omdat je jouw werk meer om je privéleven heen wilt organiseren?

Als zelfstandige kan dat allemaal. Als je met zelfstandigen spreekt geven zijn vrijwel allemaal aan dat zij vrijheid, zelfstandigheid en kwaliteit hebben gevonden. Je wilt graag direct aan de slag kunnen. Een goede voorbereiding is dan wel erg belangrijk. Je gaat je namelijk niet alleen verder ontwikkelen als zorgverlener, maar ook als ondernemer.

Het besluiten om zelfstandig verder te gaan betekent wel wat. Grofweg zijn er twee varianten: ZZP-er of zelfstandig opdrachtnemer. In beide gevallen ben je zelf verantwoordelijk voor het vinden van opdrachten, het regelen van je scholing en deskundigheid en heb je geen inkomsten als je niet werkt of andere arbeidszekerheden als pensioen en arbeidsongeschiktheid. ZZP-ers hebben een administratie- en een belastingaangifte plicht, zelfstandige opdrachtnemers hebben dat weer niet.

Zorg van Oranje helpt jou op weg bij als je vragen én bij het vinden van passende opdrachten en uitdagingen binnen de zorg of begeleiding.

Hoe werkt zorg verlenen via Zorg van Oranje?

Naast dat je via Zorg van Oranje op (vast) contract kan komen bij een zorgaanbieder of daar ingezet kunt worden werken wij met ZZP-ers en opdrachtnemers. Deze laatste groep zijn zelfstandigen die op freelance basis zorg verlenen. Wij dragen de loonheffingen voor je af, wel zo makkelijk! In beide gevallen heb je de voordelen en de risico's van het ondernemerschap.

Kortom, ben jij op zoek naar een loondienstverband of wil jij als opdrachtnemer of ZZP'er aan de slag, schrijf je dan nu bij ons in of reageer direct op één van de openstaande opdrachten!

Vul hier je hoogst uitgevoerde functie in
Ik ben geen robot