Ik ben ZZP'er

Wat bieden wij?

Zorg van Oranje heeft met veel zorgaanbieders overeenkomsten gesloten waarbij wij voor hen openstaande diensten en opdrachten invullen. Dit varieert van hulp in de huishouding, begeleiding en verzorging tot verpleging voor ambulante zorg, zorg in woonlocaties. De doelgroepen zijn daarbij divers: jong, oud, psychisch, somatisch en palliatief. Wij bieden individuele zorg, diensten, routezorg en 24/48 uurs zorg.

Naast zorgaanbieders hebben wij een aantal PGB cliënten als klant en bieden wij particuliere zorg aan mensen die zelfstandig (zonder financiering) zorg bij ons inkopen.

Omdat wij zoveel verschillende zorgaanbieders als klant hebben met allen hun eigen doelgroepen en zorgvormen, hebben wij altijd een opdracht die bij jou past!

Waarom zelfstandigen?

Zorg van Oranje maakt graag gebruik van jou als zelfstandige. Waarom? Omdat de zorg niet zonder flexibiliteit kan, maar vooral omdat onze ervaring met zelfstandigen is dat zij met hun eigen kijk op clientgerichte en goede zorg snel en vertrouwd inzetbaar zijn. En dat is wat de cliënten van onze klanten nodig hebben.

Waarom inschrijven bij Zorg van Oranje?

Als jij je vrijblijvend bij ons inschrijft dan heb je altijd toegang tot werk. Veel aanbieders willen niet rechtstreeks met zelfstandigen werken en kiezen ervoor om hun openstaande vragen bij Zorg van Oranje neer te leggen. Wij verzorgen de planning, bemiddeling en facturatie. Voor jou betekent dat gemak, je hoeft niet zelf je opdrachten te zoeken. En zekerheid, binnen een week nadat je ons hebt gefactureerd staat het geld op je rekening. Wel zo prettig!

Daarnaast heb je via Zorg van oranje alle mogelijkheid om aan je urencriterium te voldoen, behoud je daarmee je BIG registratie/bevoegd & bekwaam en bieden wij de mogelijkheid tot scholing.

Nog geen zelfstandige?

Denk jij ook dat de zorg beter moet en kan, wil je meer vrijheid en zelfstandigheid en wil je graag meer weten over de mogelijke vormen waarin dat kan? Klik dan hier.

Wij hebben met Zorg van Oranje en JijZorgt een fijne en goede samenwerking. Samen proberen we er elke dag weer het beste van te maken!

Cosis Flex

Sinds ik jullie heb leren kennen is mijn leven zoveel beter geworden. Ik ervaar veel minder druk en stress in mijn werk, omdat ik weet dat ik altijd op JijZorgt en Zorg van Oranje kan terugvallen.

Threa – planner zorginitiatief de Bosk

Mijn ervaring met jullie als planners is erg positief een fijne samenwerking en altijd meedenken naar oplossing.

Marianne - Begeleider