Hallo allemaal, 

Mijn naam is Ingrid Jager en sinds 1 April (geen grap) werkzaam via Zorg Van Oranje. Ik ben nu een aantal jaren gastouder en dat doe ik 4 dagen per week. Op de dag dat ik geen opvang had werkte ik in de schoonmaak. Tijdens de afgelopen twee jaren met corona heb ik gezien dat onze oudere medemens helpen een enorm mooi en dankbaar beroep is. Daarom besloot ik dat het tijd werd om daar iets mee te doen.

Dan maak je een besluit en dan.....
Toen ik op zoek ging naar wat ik kon betekenen kwam ik een bericht tegen waarin Zorg Van Oranje aangaf dat ze je kunnen helpen met je droombaan. 
Dus.....ik heb op hun website een formulier ingevuld, waar een gesprek uit voort vloeide. Na het gesprek op kantoor was al snel duidelijk dat er tussen Zorg Van Oranje en mij een klik ontstond. Binnen de kortste keren waren er contracten getekend en kon ik zelf aangeven waar, wanneer en hoe lang ik wil werken.
Mijn eerste dienst was heel spannend maar het was super leuk.
Wat me echt goed heeft gedaan is dat er vanuit Zorg Van Oranje ook de zorg voor mij is. De vragen hoe het is gegaan en wat ik belangrijk vindt komen regelmatig terug.
Ik ben zo blij dat ik met dit bedrijf mag samenwerken.

Dus.....wil je iets gaan doen in de zorg?
Doe dan net als ons allemaal en neem contact op met Zorg Van Oranje .

Lieve groet, Ingrid van Ingricura Zorgverlening 

Wij hebben met Zorg van Oranje en JijZorgt een fijne en goede samenwerking. Samen proberen we er elke dag weer het beste van te maken!

Cosis Flex

Sinds ik jullie heb leren kennen is mijn leven zoveel beter geworden. Ik ervaar veel minder druk en stress in mijn werk, omdat ik weet dat ik altijd op JijZorgt en Zorg van Oranje kan terugvallen.

Threa – planner zorginitiatief de Bosk

Mijn ervaring met jullie als planners is erg positief een fijne samenwerking en altijd meedenken naar oplossing.

Marianne - Begeleider