Even voorstellen….

Mijn naam is Elisa Bakker en ik ben zzp’er.
Ik ben coach in opleiding en ik ben vorig jaar begonnen met mijn eigen coach praktijk. In het verleden heb ik jaren gewerkt bij de GGZ als ambulant begeleider.
Begeleiding en coachen is dan ook wat ik het liefst doe. Ik ben werkzaam op gebied van coachen, maar ook bij verschillende gehandicaptenzorg- of GGZ-instellingen.  En inmiddels ook bij verschillende zorgaanbieders via Zorg van Oranje!

Mijn passie voor mens en zorg wil ik goed kunnen combineren met mijn drukke gezin van drie jonge kinderen. Dat balanceren tussen werk en gezin ging mij niet goed af toen ik nog werkzaam was in loondienst. Daarom heb ik besloten om als zzp’er te starten. Het zzpschap geeft mij vrijheid. Ik heb namelijk zelf de regie in handen over mijn eigen agenda, ik kan zelf bepalen waar, wanneer en hoelang ik werk.

Het zit in mijn hart om de ander verder en hoger op te helpen op welk gebied dan ook. De mens echt kunnen zien en een lichtje te kunnen zijn op plekken waar ik kom. Een helpende hand, een schouderklopje of er gewoon voor de ander zijn, betekent soms al heel veel.

Ik houd van een uitdaging, dus eigenlijk is geen enkele zorgvraag mij te gek. Zorg van Oranje ontzorgt mij als ondernemer. Ik kan doen waar ik goed in ben. Zij vinden voor mij de juiste zorgklus. Dit zorgt er voor dat ik tijd en energie over houd. Zorg van Oranje is een jong en dynamisch bedrijf en denken graag met je mee, hoe jij het beste jouw talent of kwaliteit kan inzetten. Ik werk dan ook met veel plezier samen met Zorg van Oranje.

Wij hebben met Zorg van Oranje en JijZorgt een fijne en goede samenwerking. Samen proberen we er elke dag weer het beste van te maken!

Cosis Flex

Sinds ik jullie heb leren kennen is mijn leven zoveel beter geworden. Ik ervaar veel minder druk en stress in mijn werk, omdat ik weet dat ik altijd op JijZorgt en Zorg van Oranje kan terugvallen.

Threa – planner zorginitiatief de Bosk

Mijn ervaring met jullie als planners is erg positief een fijne samenwerking en altijd meedenken naar oplossing.

Marianne - Begeleider